באפליקציה
- פתחו את Genuine ועברו לפרופיל.
- היכנסו להגדרות ובחרו מחיקת חשבון.
- אשרו. החשבון נמחק מיד.
בלי האפליקציה
שלחו מייל ל-privacy@genuinemeet.com מהכתובת שרשומה בחשבון (אם התחברתם עם Apple והסתרתם את האימייל, כתבו מהכתובת שאליה הוא מועבר), עם הנושא "מחיקת החשבון שלי". נשלח מייל לכתובת שרשומה בחשבון כדי לאשר, ונמחק את החשבון תוך 30 יום מהתשובה שלכם.
מה נמחק
- הפרופיל, התמונות, התשובות וההעדפות, כולל תשובות רגישות.
- הלייקים, ההתאמות, ההודעות, הריאקציות, ההזמנות לדייט ופרטי הקשר ששיתפתם.
- המיקום, הגדרות ההתראות והמזהים לשליחת התראות.
מה נשמר
- דיווחים שעשיתם או שנעשו עליכם נשמרים בלי הזהות שלכם, כדי שהחלטות בטיחות יישארו מתועדות.
- עותקים בגיבויים של הספקים שלנו נמחקים תוך זמן מוגבל.
מחיקת האפליקציה מהטלפון לא מוחקת את החשבון. פרטים נוספים במדיניות הפרטיות.